Vad är en livscoach?

Coachen fokuserar här och nu och framåt på att locka fram de inneboende krafter du själv bär på... här aktiveras en inre drivkraft att ta ansvar och gå vidare med sitt liv. För att vinna måste man satsa och den coachade får inga färdiga lösningar.

Det finns en sång av Uno Svenningsson där texten lyder... men vi hittar alltid svaren där i botten av oss själva. En coach ställer de rätta frågorna, så att du lättare kan hitta svaren. En focuserat, lyssnade coach med genomtänkt ställda frågor ska få den coachade att själv bli aktiv.

En coach ska genom sitt bekräftande, engagemang och stöd få den coachade att genom egen förmåga, få till stånd en önskad förändring. En förändring gällande karriär, byte av arbete, personliga problem, utmaning/ar eller hantering av sin rädsla m.m. Där gäller det som coach att vara lyhörd och se vilka "stenar" man ska flytta på för att ge fritt flöde åt den coachades egen kraftkälla.

Coachning - din investering, 450:- per coachningstillfälle, ca 1 timma.

Investering, 5 tillfällen 1 750:-

Vi hörs av för ett första telefonsamtal, kostnadsfritt, där vi inventerar dina behov. Om du därefter tycker att det känns bra med mig och vill fortsätta, bokas det upp minst tre tillfällen.

Våga känna efter!

Varför växer behovet av coacher? Vi ska leva fort och intensivt, inte bli besvikna om vi blir sårade, skratta fastän vi är ledsna, arbeta lite till när vi helst skulle vilja vara lediga, skaffa en ny bil, fast vi då måste höja lånet lite till. Ja, listan kan göras lång...

I en djungel av utbud, med krav att konsumera, alltid vara uppdaterad, ständigt tillgänglig, prestera mera är det inte konstigt att människan tappar tron på sig själv och till slut inte vet vem hon är. Vi kör på och glömmer oss själva och sen blir vi rädda om vi skulle upptäcka någon känsla inom oss som vi inte känner igen. Att känna är att leva... att leva är att känna. Lev ditt liv här och nu!

Investera i dig själv!

Att leva här och nu i balans & harmoni med dig själv och din omgivning, att leva fullt ut med hela din potential, känna en inre frid och äkta tillfredsställelse med livet... det önskar jag dig. Ibland snurrar livets hjul för fort, ibland snett och ibland kör det fast.

Ge dig själv möjligheter, skapa förutsättningar, ändra på det som du känner är fel, låt varje del av dig bli til en helhet. Att investera i sig själv gör dig rik i själen.

Om mig

Jag lever ett enkelt och fritt liv på landet i harmoni och balans med det naturliv vi har runt oss. Mitt intresse för djur och natur kommer här till sin fulla rätt. Miljö, hälso/friskvårdsfrågor ligger mig också varmt om hjärtat samt att vara ute och fotografera. Jag har arbetet inom djur-och humansjukvården, inom reklam/media, sälj och marknadsföring, även haft eget TM företag (TM-telemarketing). Kommunikation är en röd tråd i mitt yrkesliv och jag har nu med mig mina samlade yrkes/livserfarenheter som en värdefull resurs i mitt arbete som livscoach. Jag är Certifierad livscoach, utbildad på Livscoach Akademins livscoachutbildning enligt ICF:s (International Coach Federation) normer & riktlinjer. www.icfsverige.se/index.asp?page=8  Varmt välkommen att kontakta mig.